Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας

Την Τρίτη 19/09/23 αναχώρησε το τελευταίο για φέτος Τσέχικο Τσάρτερ (travelfamily.cz) που έφερε στην Σκύρο 500 άτομα (πρώτη χρονιά…).

Η χθεσινή αναχώρηση του Atsitsa Centre (skyros.com) που έφερε στην Σκύρο 450 άτομα και τέλος η σημερινή αναχώρηση του Αυστριακού Charter Intertravel.at με την Austrian Airlines που έφερε στη σκύρο 1800 άτομα, σηματοδότησε την λήξη της φετινής σαιζόν 2023.  

Ο ιδρυτής του γραφείου Skyros Travel and Tourism (Skyrostravel.com), Λευτέρης Τράκος, το Πήγασος Rent A Car (skyrosrentacar.gr) και το προσωπικό του, Αλέξανδρος, Μαρία, Αναστασία, Θοδωρής, Ladi, Veronica, Monica και οι οδηγοί τουριστικών πούλμαν Κώστας, Μάκης, Μανώλης, Θανάσης, ευχαριστούμε τις ανωτέρω συνεργαζόμενες με το νησί μας, τουριστικές εταιρείες οργανωμένου εισερχόμενου τουρισμού και ευελπιστούμε σε μια ακόμα καλύτερη νέα σεζόν το 2024.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της GoldAir Handling του Κρατικού Αερολιμένα Σκύρου. Επίσης τονίζουμε την άψογη συνεργασία και εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών των τουριστικών πλοιαρίων του νησιού μας, Υδροβάτης και Απόλλων.

Επίσης ευχαριστούμε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, Skyros Palace, Artemis, Agalipa, Vina, Angela, Melikari, Hydroussa, Deidamia, Ferogia, Perigiali, Ammos, Antigoni, Skyros Blue Suites, Alemar, Pegasus και Tzanis Acherounes.

Επίσης όλα τα εστιατόρια του νησιού μας με την υπέροχη Ελληνική Κουζίνα και τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις τις συνεχείς βελτιούμενες υπηρεσίες, ατενίζοντας τις υψηλές προδιαγραφές στον επισιτιστικό κλάδο.

Τέλος, ευχαριστούμε τα πάσης φύσεως καταστήματα, εμπορικά και τουριστικά, που έπαιξαν θετικό ρόλο στο ανερχόμενο τουριστικά νησί μας, την ωραία Σκύρο, και τις τουριστικές δραστηριότητες όπως καταδύσεις, βόλτες με άλογα και άλλες.

Εύχομαι, υγεία, καλή ξεκούραση, ψυχική και σωματική δύναμη και αφού ο Χειμώνας φύγει να προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν με κέφι και χαμόγελο.

Με εκτίμηση

Λευτέρης Τράκος

This post is also available in: English