Εναλλακτικός Τουρισμός

Εναλλακτικός Τουρισμός

ΕπωνυμίαΙστοσελίδαEmail
Skyros Holidayshttps://www.skyros.comholidays@skyros.com
INTERTRAVEL.AT https://www.intertravel.atRoman.Hollmann@intertravel.at
Life Coaching, Μαρία Μαστρογιάννηhttps://www.mariamastrogianni.cominfo.mastrogianni@gmail.com

Skyros Holidays

Η επιχείρηση ATSITSA – SKYROS CENTER, όπως είναι γνωστή στους Σκυριανούς, δραστηριοποιείται, στον εισερχόμενο εναλλακτικό τουρισμό, κυρίως από Μεγάλη Βρετανία, τα τελευταία 42 χρόνια, όπου συνεχίζει ακόμη.

Είναι ο απόλυτος ύμνος, της ήπιας, εποικοδομητικής, τουριστικής ανάπτυξης της Σκύρου.

Ο ιδρυτής Γιάννης Ανδρικόπουλος (www.yannisandricopoulos.com) κάτοικος Λονδίνου αρχικά, και Island of Wight αργότερα, μόνο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του νησιού μπορεί να χαρακτηρισθεί, επειδή συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε να ακουσθεί η Σκύρος, και να γίνει γνωστή η χώρα, αλλά και η ΑΤΣΙΤΣΑ, στην υψηλής ποιότητας, εναλλακτική τουριστική αγορά της Αγγλίας.

Αναρίθμητα θετικά σχόλια υπήρξαν κατά καιρούς, σε παγκοσμίου φήμης εφημερίδες, όπως Guardian, Times, αλλά και σε τηλεοπτικά κανάλια, στο τι προσφέρει αυτή η επιχείρηση στους επισκέπτες.

Έτσι εκατοντάδες επισκέπτες καταφθάνουν ετησίως στην Σκύρο, μέσω αυτού του οργανισμού, https://www.skyros.com, οι οποίοι βοηθούν και αυτοί τα μέγιστα την τοπική οικονομία.

Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος, αθόρυβα και ταπεινά, έκανε και κάνει δωρεές, προς τα Σχολεία της Σκύρου, σε φτωχές οικογένειες, συμβάλει στον εξοπλισμό του υγειονομικού σταθμού Σκύρου, και δικαίως ανήκει στην οικογένεια των ευεργετών, μιας και το αποδεικνύουν οι πράξεις του.


INTERTRAVEL.AT

Το Intertravel είναι μία αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση τουριστικού γραφείου, που ειδικεύεται στον τουρισμό με πτήσεις charter Βιέννη – Σκύρος, έχει αποκλειστικό συνεργάτη στο νησί το Skyros Travel and Tourism.

Το Ιntertravel ξεκίνησε την πρώτη πτήση τον Ιούνιο του 2018, με την air.baltic.com, Βιέννη – Σκύρο, σε εβδομαδιαία τετράμηνη βάση. Συνέχισε το 2019 με την www.austrian.com, και είναι όλα έτοιμα να συνεχίσουν και φέτος, 2020.

Τώρα συνεχίζουμε όλοι να ευχόμαστε, να πάνε όλα καλά μια και βρισκόμαστε στο κατώφλι της μετακορονοϊικής εποχής.

Σίγουρο είναι ότι οι Αυστριακοί,(https://www.intertravel.at,) το 2018 και 2019, 2000 επισκέπτες ανά έτος, άφησαν την καλύτερη εικόνα (και τους ευχαριστούμε θερμά), σε όλες τις επιχειρήσεις τουρισμού στην Σκύρο.


Life Coaching Μαρία Μαστρογιάννη

Το Life Coaching είναι μία διαδραστική μέθοδος μεταξύ του Coach και του πελάτη, η οποία μέσω ατομικών, δομημένων και άκρως εμπιστευτικών συνεδρίων coaching, μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Η Μαρία Μαστρογιάννη (Κάτοχος διπλώματος Life Coaching με διάκριση (distinction)) έχει την αποστολή να μεταδώσει στον κόσμο τη δική της συνταγή της επιτυχίας, την έμπνευση, το όραμα, το «πως και το γιατί» που αφορούν στην πραγματοποίηση των ονείρων μας.

Website: mariamastrogianni.com

This post is also available in: English Deutsch