Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Αγαπητοί φίλοι μου

Ένας ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός, με την επωνυμία Skyros.org, κάνει από σήμερα την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. 

Οι συνεργάτες μου και εγώ, δουλέψαμε για μήνες πολύ σκληρά, για να φθάσουμε, σήμερα, έως εδώ, που όμως ακόμα, θεωρούμε ότι το έργο μας, βρίσκεται στην αρχική του μορφή.
Γνωρίζουμε ότι θα μας πάρει λίγο χρόνο ακόμα, αλλά θα επιμείνουμε για την βελτίωσή του.

Παρακαλώ πολύ, στείλτε μας στο email info@skyros.org τα λάθη μας, τις παραλείψεις μας και τις εκτιμήσεις σας. Διαχειριστής Skyros.org: Κος. Νοταράς Αλέξανδρος. 

Σημαντικός στόχος μας είναι να συμπεριλάβουμε σε αυτόν τον οδηγό, όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, μικρές οικογενειακές, μεσαίες και μεγάλες.

Επίσης στόχος μας είναι να καλύψουμε το κενό ενημέρωσης, που υπήρχε, και έτσι τώρα ο επισκέπτης της Σκύρου μπορεί να βρίσκει οτιδήποτε χρειάζεται στο νησί μας – υπηρεσίες ή αγαθά.  

Ο ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός Skyros.org πήρε σάρκα και οστά κατά την διάρκεια του κορονοϊού «Μένουμε Σπίτι», Μάρτης – Απρίλης 2020. Η ιδέα μας ( ο Βασίλης, ο Αλέξης και Εγώ) ήταν να βάλουμε ένα λιθαράκι, στην ανασυγκρότηση της τουριστικής κίνησης της Σκύρου, μετά από την γνωστή πανδημία, COVID – 19, που βρήκε την Χώρα μας, αλλά και την ωραία μας Σκύρο.

Τέλος να σας ενημερώσουμε, ότι διαφημιστικές συνδρομές για το τρέχον έτος 2020 είναι δωρεάν. Οι απλές καταχωρήσεις, θα συνεχίσουν να αναρτώνται δωρεάν. 

Στην σελίδα μας  «ΝΕΑ», θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε ανακοινώσεις, ενημερώσεις, και τοπικές τουριστικές ειδήσεις, που μας αφορούν.

Να έχετε καλή υγεία, καλή δύναμη, και καλές δουλειές, στην μετακορονοϊκή εποχή που φθάνει οσονούπο.

Σε 2 – 3 μήνες το Skyros.org θα υπάρχει σε Αγγλική και Γερμανική έκδοση.

Καλώς ήρθατε στον Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό www.skyros.org . Καλή πλοήγηση και καλές διακοπές

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Λευτέρης Τράκος  

18 – 4 – 2020

This post is also available in: English Deutsch