Τουριστικά Γραφεία

Τουριστικά Γραφεία

ΕπωνυμίαΙστοσελίδαEmail
Skyros Travel & Tourismhttps://www.skyrostravel.comlefteris.trakos@gmail.com
Feel In Greecehttps://www.feelingreece.grc.zygogianni@gmail.com

Skyros Travel & Tourism

Γραφείο γενικού τουρισμού, το πρώτο που ιδρύθηκε στην Σκύρο το 1988, από τον Λευτέρη Τράκο.

Κύρια δραστηριότητά όλων αυτών των δεκαετιών που πέρασαν, έως και σήμερα, ήταν και συνεχίζει να είναι οι επαφές με γραφεία τουρισμού, μικρά αλλά εξειδικευμένα, σεβόμενοι το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Σκύρου, από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Έτσι φτάσαμε, έως και το 2019, με ετήσια συνεχή αυξανόμενη τουριστική κίνηση, βοηθώντας την οικονομία του νησιού να γίνει αξιόλογη, και η Σκύρος από άγνωστη, να παίζει τώρα σημαντικό ρόλο στην Ελληνική τουριστική αγορά. ο Λευτέρης Τράκος δημιούργησε διάφορες άλλες επιχειρήσεις, κάτω από την ομπρέλα της Skyros Travel, όπως: ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές – εκδρομές με τουριστικά πούλμαν δημοσίας χρήσεως, μονάδα με επιπλωμένα διαμερίσματα (https://skyros-pegasus.gr/), εστιατόρια, και άλλες.

Αυτήν την εποχή το Skyros Travel, μέσω του τουριστικού οδηγού (https://skyros.org) που έχετε μπροστά σας, επικεντρώνει την προσοχή του στη επανεκκίνηση του τουρισμού της Σκύρου, μετά την πανδημία, COVID-19.


Feel In Greece

Δημιουργήθηκε από την Χρυσάνθη Ζυγογιάννη, που ήρθε στην Σκύρο, αρχικά για να την γνωρίσει ως τουριστικό προορισμό, αλλά πολύ γρήγορα έγινε η δεύτερη πατρίδα της.

Δημιούργησε μία αξιοσέβαστη οικογένεια, όπου με τον σύζυγό της Ευτύχη Κατσαρέλια (μόνιμο κάτοικο Σκύρου) ο οποίος ανέλαβε το κομμάτι των θαλασσίων εκδρομών με δύο σκάφη, το εκδρομικό σκάφος «Υδροβάτης» και το ιστιοπλοϊκό «Always Summer».

Η Χρυσάνθη,(https://www.feelingreece.gr ) δραστηριοποιείται στους περιπάτους, στο bird watching, στις καταδύσεις, και σε άλλες παρόμοιες τουριστικές δραστηριότητες, αλλά κυρίως προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό, με τα δύο ανωτέρω σκάφη.

This post is also available in: English Deutsch