Ενοικίαση Catamaran στη Σκύρο

Ενοικίαση Catamaran στη Σκύρο

Photos

Description

Το καταμαράν μας, το οποίο μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, είναι ένα EXCELLENT ιστιοπλοϊκό για να αρχίσετε από την Σκύρο και να επισκεφτείτε την Εύβοια, τις Σποράδες, την Χαλκιδική, η ακόμα και περισσότερα μέρη, και να επιστρέψετε πίσω.

Είναι επίσης δυνατόν να κάνετε μία one way εκδρομή και μετά είτε να συνεχίσετε τις διακοπές σας κάπου αλλού, ή να επιστέψετε, π.χ. με αεροπλάνο από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Μία ωραία ιδέα είναι να ξεκινήσετε από την Χαλκιδική (μετά την άφιξή σας μέσω Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης), να πλεύσετε προς Σποράδες και να ολοκληρώστε το μοναδικό ταξίδι σας στην Σκύρο, όπου θα περάσετε το υπόλοιπο των διακοπών σας…

Ο ιδιοκτήτης του καταμαράν επιδιώκει να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες με επαγγελματισμό σε ένα όμορφο περιβάλλον. Το πλοίο, ένα πρόσφατα κατασκευασμένο 12-μετρο Lagoon μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 επιβάτες.

Το ευρύχωρο εξωτερικό του καταμαράν (μοντέρνο και άνετο) σε συνδυασμό με τις εσωτερικές ανέσεις θα σας προσφέρει ένα αξέχαστο ταξίδι.

Το έμπειρο προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του skipper και της συνοδού, θα εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη.

Νοικιάστε αυτό το σκάφος, ξενοιάστε και απλά χαλαρώστε στο πλοίο καθώς απολαμβάνετε το μεγαλείο του να πλέετε στα Ελληνικά νησιά.
Ο καπετάνιος και η συνοδός θα σας ταξιδεύσουν σε κάποιες από τις ποιο παρθένες παραλίες, απρόσιτους όρμους και καθαρότερα νερά στις ποιο εκπληκτικές περιοχές την Ελληνικής Θάλασσας.

Το ταξίδι σας μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας, για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.
Για όποιον προορισμό επιλέξετε και για όποια υπηρεσία ενοικίασης επιθυμείτε, καλέστε τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα και ξεκινήστε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας με Ιστιοπλοϊκό Σκάφος στα Ελληνικά νησιά, που πάντα ονειρευόσασταν.

Επικοινωνία: lefteris.trakos@gmail.com
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6944884588 / 2222091600
Διεύθυνση: Νήσος Σκύρος, 34007

This post is also available in: English

Στοιχεία Επικοινωνίας