Ένα ακόμα τσάρτερ στην Σκύρο

Ένα ακόμα τσάρτερ στην Σκύρο

Νέα συνεργασία μετά από προσπάθειες που πήραν χρόνο, σύναψε — ο τουριστικός οργανισμός του νησιού μας, «Skyros Travel” και “Pegasus Rent A Car”.

«Το παλέψαμε και το πετύχαμε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Νοταράς. Ναι σωστά, το τρέξαμε πριν τον Covid και τώρα πλέον μέσα Δεκεμβρίου 2022, η Σκύρος πρωτοεμφανίζεται  πολλά υποσχόμενη στην αγορά της Τσεχίας.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με την αεροπορική εταιρία www.smartwings.com με Boeing 737 με την πτήση QS2298 από ΠΡΑΓΑ – ΧΙΟ – ΣΚΥΡΟ – ΠΡΑΓΑ.

46 Τσέχοι θα εμπλουτίσουν τον τουρισμό της Σκύρου, όχι εβδομαδιαία αλλά ανά 10ήμερο, ξεκινώντας από της 06/06/2023 και με την τελευταία αναχώρηση στις 19/09/2023.

Ο τουριστικός οργανισμός της Τσεχίας «Travel Family” κάνει το πρώτο μικρό βήμα στην Σκύρο, ρισκάροντας αρκετά έξοδα (ως διπλή πτήση – μέσω Χίου), προσδοκώντας σε επιτυχή έκβαση.

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία!


Η ενημέρωση για την πορεία κρατήσεων του Αυστριακού Τσάρτερ (27/05/2023 – 24/09/2023) που με πολύ αγάπη και επαγγελματισμό το αγκαλιάσαμε οι τουριστικοί επιχειρηματίες του νησιού μας (και συγχαρητήρια σε όλους μας) θα γίνει από εδώ στις 15 Ιαν. 2023.

Καλές δουλειές να έχουμε κατά την νέα θερινή σεζόν στους δύσκολους και απρόβλεπτους καιρούς που ζούμε.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Λευτέρης Τράκος  

This post is also available in: English