Η επίσκεψη των 22 Τουριστικών Αυστριακών Πρακτόρων στην Σκύρο, 27/09/2020 – 01/10/2020.

Ένα αποδοτικό 4-ήμερο στην Σκύρο, για την ετήσια διαφήμιση, που κάθε χρόνο γίνεται από το 2018, (και θα συνεχίσει) με πρωτοβουλία του Intertravel.at, και με συνεργασία του Skyrostravel.com, διεξήχθη με ικανοποιητική επιτυχία.

Η μπροσούρα του 2021 του Αυστριακού Charter έχει βγει στην αγορά και οι κρατήσεις ξεκίνησαν από 05/10/20.

Το φυλλάδιο της Intertravel.at για το 2021
Το φυλλάδιο της Intertravel.at για το 2021

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους χορηγούς του νησιού μας, για την ευγενική διάθεση που είχαν να προσφέρουν, στους ανωτέρω ΔΩΡΕΑΝ πλούσιο γεύμα, ή δείπνο, με την καταπληκτική Ελληνική κουζίνα τους.

Τα εστιατόρια αυτά ήταν

Στην Λιναριά: Του Ψαριώτη και

Το Μαριγώ.

Στο Καλικρί: Το Εστιατόριο Μουριές

Στα Μαγαζιά: Το Εστιατόριο Στέφανος

Επίσης πάρα πολύ χρήσιμη ήταν η ΔΩΡΕΑΝ κρουαζιέρα (συμπεριλαμβανομένου φαγητού), του σκάφους «Υδροβάτη».

Κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου στις 30/09, ομιλητές υπήρξαν:

Α) ο πρόεδρος του Intertravel.at, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και όσους συνέβαλαν στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, την δύσκολη χρονιά 2020 και τόνισε ότι με αισιοδοξία θα προχωρήσει στην υλοποίηση 2021 του Αυστριακού Charter.

Β) Ο Tony Marek απηύθυνε χαιρετισμό και τις προσδοκίες του για το 2021 στους παρευρισκόμενους.

Γ) Ο συνεργάτης της τουριστικής επιχείρησης SKYROS TRAVEL – Λευτέρης Τράκος – απηύθυνε τους παρακάτω χαιρετισμούς:

α) Ομιλία προς τους Αυστριακούς Τουριστικούς Πράκτορες

Αγαπητοί τουριστικοί πράκτορες, σας ευχαριστούμε που ήρθατε να μας γνωρίσετε από κοντά, στο ωραίο μας νησί, στην Σκύρο του Αχιλλέα, του Λυκομήδη και άλλων ηρώων. Το νησί μας προσφέρει φυσικές ομορφιές, λαογραφία, ιστορία.

Εδώ οι πελάτες, που θα στείλετε, να είστε σίγουροι ότι θα έχουν ευχάριστες διακοπές. Θα φύγουν ικανοποιημένοι και θα συστήσουν την Σκύρο, και σε άλλους. Αυτό έχει αποδειχθεί, τα 3 τελευταία χρόνια που συνεργαζόμαστε με το Intertravel.at, οι επαναλαμβανόμενοι είναι 20 – 25%. Μικρός αριθμός επισκεπτών, έρχονται και 2 φορές στην ίδια σεζόν.

Τις τελευταίες 4 ημέρες, που βρίσκεστε μαζί μας, είδατε ακριβώς τα ίδια που βλέπουν και γεύονται οι Αυστριακοί μας πελάτες. Καλά, καινούρια ή ανακαινισμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια με καλή κουζίνα, ωραίες αμμουδιές, την μοναδική Χώρα της Σκύρου, Μοναστήρι, Κάστρο, μουσεία, τέχνη από κεραμικά, ξυλόγλυπτα και πολλά άλλα.

Κατά την διάρκεια γεύματος των τουριστικών πρακτόρων στην Ταβέρνα Μουριές

Εσείς οι αγαπημένοι μας πρεσβευτές, είμαστε σίγουροι, ότι θα κάνετε (με τον επαγγελματισμό που σας διακατέχει) ότι μπορείτε, για να προσελκύσετε αρκετούς επισκέπτες για την Σκύρο.

Εμείς, οι Σκυριανοί, είμαστε, εδώ, για να σταθούμε αντάξιοι των προσπαθειών σας, ώστε να φύγουνε με αξέχαστες εμπειρίες.

Η πτήση charter από Βιέννη

β) Ομιλία προς τον πρόεδρο του Intertravel.at

Αγαπητέ Roman και όλους σας εσάς, που εργάζεστε σε αυτόν τον τουριστικό οργανισμό.

Η τοπική κοινωνία, και όλοι εμείς που δουλεύουμε για τον τουρισμό, σε αυτό το μη εμπορικό νησί των Β. Σποράδων, στην ωραία Σκύρο, θέλουμε να τονίσουμε την ευγνωμοσύνη μας, για την τολμηρή απόφαση που πήρατε, να προχωρήσετε στην λειτουργία του προορισμού Σκύρος, το 2020.

Το πετύχατε, στέλνοντας καλό αριθμό επισκεπτών.

Σας ευχαριστούμε.

Όπως βλέπουμε, εσείς και όλοι οι συνεργάτες σας, είσαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσετε το 2021.

Έχετε πλέον την εμπειρία στο νησί μας, γνωρίζετε όλη την ομάδα της Σκύρου, το τουριστικό γραφείο “Skyros Travel”, τους ξενοδόχους, τους ιδιοκτήτες τουριστικών εκδρομικών σκαφών, λοιπούς επιχειρηματίες και φυσικά τον Tony και την Μάρω, που σκοπός όλων μας είναι οι καλύτερες υπηρεσίες, στους αγαπημένους Αυστριακούς πελάτες μας.

Αγαπητέ Roman, μία μικρή προσφορά, από τους ξενοδόχους της Σκύρου (ξυλόγλυπτο σκαμνί με τραπεζάκι και Σκυριανά κεραμικά) για να στολίσουν μία γωνιά του γραφείου σας στην Βιέννη.

Ο πρόεδρος της Intertravel.at, Roman Hollman και οι τοπικοί συνεργάτες

Όλοι μαζί λοιπόν, για μια επιτυχημένη νέα χρονιά

Καλό βράδυ και καλό ταξίδι αύριο στην χώρα σας.

This post is also available in: English